Events 2018

Onderweg naar Zolder

Onderweg naar Zolder

Onderweg naar Zolder GTE @ Circuit Zolder 29 september 2018

Introductie Welke simracer droomt er niet van, met een echte raceauto trappen over een circuit.

Meer informatie: onderweg naar Zolder
Gesjees door Mestreech

Gesjees door Mestreech

23 augustus 2018 Gesjees door Mestreech GTE @ Circuit Maastricht

Tijdens dit evenement gaan we met de nieuwe GTE auto's rijden en maken we gebruik van het NK GT3 format. Dit betekend dat we met maximaal 64 deelnemers gaan kwalificeren en 32 deelnemers gaan racen. De race gaat over 70 minuten en er is geen verplichte pitstop.

Meer informatie: gesjees door Mestreech
De Maassche Sim Cup 2018

De Maassche Sim Cup 2018

De Maassche Echt BMW Cup

2018 staan voor de De Maassche Echt BMW Cup 5 races en de finale gepland. Er wordt gereden in 3 competities. 18+, onder 18 en de bedrijvencup.


 Events 2017

Inschrijven via Facebook

Nürburgring

Nürburgring

De laatste race van 2017 voor het kampioenschap! 18 November wordt beslist wie zich kmapioen Sim Racing Limburg mag noemen. De strijd wordt gestreden op de Nürburgring. Het belooft een spectaculaire laatste race te worden waarin nog alles mogelijk is.
Chalet Bergrust

Chalet Bergrust

Deze race vind plaats op locatie. De locatie is Chalet Bergrust en de race zal zijn op 16 september van 19 uur tot 21 uur. Meer info zal volgen via ons evenement op facebook.
Spa-Francorchamps

Spa-Francorchamps

De derde race van 2017 gaat naar België en wel het circuit van Spa-Francorchamps. Wie kent dit mooie legendarische circuit met de beroemde Eau Rouge niet? Datum :
Red Bull Ring

Red Bull Ring

Tweede race zal plaatsvinden van 10 april tot en met de finale dag 13 mei en zal plaatsvinden op de Red Bull Ring in Oostenrijk.
Zandvoort

Zandvoort

De eerste race zal plaatsvinden op 8 april. Het circuit is Zandvoort en de auto is de BMW GT4 in de basisafstellingen. Dus iedereen maakt evenveel kans. Schrijf u in op onze facebook pagina. Qualificatie vind plaats van 10 maart tot en met 5 april. De 6 beste tijden uit de qualificatie zullen doorgaan naar de finale dag van 8 april. Schrijf je snel in via onze facebook pagina.
Next

Next